Mijn passie

Hulpverlening is mijn passie. Ik wil je graag helpen om los te krijgen wat is vastgelopen en vast te zetten wat is losgeraakt. Om te verbinden en te vertrouwen, te verwerken en te verliezen. Om los te laten wat is geweest en te grijpen wat leven geeft. Om te binden en te bouwen, te verhelderen en te kiezen. Om volledig jezelf te blijven in wat het leven je geeft.

Lees meer...

Achtergrond

Als kind had ik altijd grote interesse voor techniek. Ik haalde dingen uit elkaar en wilde weten hoe het werkt. Bij het in elkaar zetten was het natuurlijk de uitdaging zo weinig mogelijk onderdelen over te houden. Later heeft deze interesse zich voortgezet in elektrotechniek en daarna breder in Industriële automatisering, ICT, verbindingstechniek en verkoop. Tegelijkertijd ontdekte ik dat ik een aantal eigenschappen had, waardoor ik vanzelf met mensen in gesprek kwam over persoonlijke en relationele zaken en hen bemoediging, verheldering en houvast kon geven.

Lees meer...

Overtuiging

Kennis is dat je weet welke verf jij op de muur wilt hebben en welke gereedschappen je daarbij nodig hebt. Besef is dat de emmer is gekocht en hij je midden in de kamer staat aan te grijnzen, met alle gereedschap en benodigdheden er omheen. Het is nu tussen jou en hen. Je moet aan de slag, want het komt er niet vanzelf op...Overtuiging is dat jouw hele huis in die tint is geverfd. Het is er, waar je ook kijkt of gaat. Je hebt je ermee verzoend en het geeft aan wie je bent, wat je kunt, waar je van houdt en waar jij je prettig bij voelt. 

Lees meer...

Wat ik doe

Aan de vruchten ken je de boom. Ik werk daarom van binnen naar buiten.

1. Herstellen - therapie
2. Verbeteren - Coaching en Counseling
3. Verspreiden - Opleiden en trainen

Overeenkomsten: all about connect-ication.

Lees meer...

Duo Therapeut

Twee zien meer dan één. Zou je het prettig vinden om niet tegenover een man alleen te zitten?
Ben je benieuwd naar de reacties van een vrouw op jouw of jullie situatie?
Wil je weten hoe wij met elkaar omgaan en daar met ons ervaringen over uitwisselen?
Of heb je nog een anderen reden om te kiezen voor een Duo Therapeut?

Lees meer...