Links

Voor gerelateerde en aanvullende informatie en hulp verwijs ik je graag door naar de volgende websites:

  • www.kempler-instituut.nl - Het Kempler instituut Nederland is een opleidings en trainingsinstituut voor gezins-, relatie- en psychosociale hulpverlening, waar ik mijn opleiding heb gevolgd en zo mogelijk verder volg. Zorgvuldig en krachtig. Niet alleen training van het hoofd, maar ook van hart en karakter - heel moedig, professioneel en liefdevol. Dat is in mijn ogen precies wat de hulpverlening nodig heeft!

  • www.pppopleidingen.nl - Een van oorsprong Kempler-onderdeel, dat sinds maart 2014 als zelfstandig opleidingsinstituut wortel heeft geschoten op het christelijke erf. Voor mensen met een pastoraal hart! Check bijvoorbeeld de opleiding Praktisch Persoonlijk Pastoraat: de ideale opleiding voor werkers op het snijvlak van ervaren en geloven. Opgezet door huidig Kempler directeur Ferdinand Bijzet en Corlien Doodkorte, mijn "coach" (zij gelooft in mij!), een schat van een mens, een top therapeute en een sterke vechter met een aantal opzienbarende overwinningen op haar naam. 

  • www.relatie-herstel.nl - Praktijk van Ferdinand Bijzet, in Barneveld. Behalve dat Ferdinand al jaren ervaring heeft op het gebied van psychosociale zorg, is hij vooral ook heel eerlijk, scherp, snel en houdt hij van humor. Hij laat je merken dat hij oog heeft voor wie jij van binnen bent of graag wilt zijn en hij weet de juiste snaar bij je te raken. Verder is Ferdinand als trainer en directeur verbonden aan het Kempler instituut en onderneemt hij van alles wat met zijn vakgebied te maken heeft. Te veel om hier op te noemen! 

  • www.winnaarswetenwanneer.nl - Pitstop voor mannen met een druk leven, die zichzelf serieus willen nemen. Even stilstaan, tanken en herstellen en dan weer verder. Dit is een initiatief van Gerlof Bokma en mijzelf, bedoeld voor alle mannen die beseffen dat praten niet "iets voor vrouwen" is, maar iets voor sterke mensen; wie op z'n dashboard durft te kijken komt verder!

  • www.deberekuylacademy.nl - Praktijkopleider voor afgestudeerde fysiotherapeuten. Corlien en ik mogen hier de module Betrokken Rechtstreekse Communicatie en Persoonlijke Vorming geven. Dit is het communicatievak van de 3-jarige Master of Science Lymfologie en Oncologie voor de specialisatie oedeemfysiotherapie, welke aan de Berekuyl Academie kan worden gevolgd.

  • www.firmitas.info - Firmitas is de praktijk naast mijn praktijk en wordt gerund door mijn gewaardeerde collega Laura de Jong. Laura is een pittige, sportieve vrouw die heel doortastend is. Zij laat je op verschillende creatieve manieren inzien wat er aan de hand is en hoe je daar jouw weg in kunt vinden. Wij sparren graag samen, zodat we elkaar scherp houden in dit mooie werk. Lees meer over haar en hoe zij werkt op haar website.